Lejligheder og 2-plans rækkehuse

Lejligheder og 2-plans rækkehuse

Mejsehaven består af 123 nybyggede lejligheder og 10 rækkehuse. Lejlighederne er på 2-4 værelser med egen altan eller terrasse. De rummelige 2-værelses lejeboliger egner sig godt til enlige og par, som vil nyde den praktiske indretning, hvor alt er nyt og lækkert.

De mere pladskrævende seniorer eller børnefamilier, som vil have god plads til gæsteværelse, hjemmekontor eller flere børneværelser, vil sætte pris på de store lejligheder på 3-4 værelser eller de praktiske familierækkehuse i 2-plan.

Fælles for boligerne er deres store vinduespartier, som giver et dejligt lysindfald og mulighed for at nyde udelivet på egen altan eller terrasse. Der er elevatorer i alle etageejendomme.

Stue

Grønne uderum med plads til leg

Mejsehaven er opført som flere etageejendomme, der ligger parallelt i små rækker, så der dannes hyggelige udezoner mellem ejendommene. I den ene ende ligger de 10 rækkehuse langs en lille vej, som beboerne kan bruge, når de kører ind til Mejsehavens fælles parkeringsområde.

De grønne haverum mellem boligrækkerne indbyder til ophold i solen, ligesom der er skabt fire legezoner, hvor børnene kan lege og finde nye legekammerater.

I det fælles uderum findes også flere overdækkede cykelskure til beboernes cykler.

Et praktisk hverdagsliv
med gode materialer og gulvvarme

Køkken

Mejsehavens nybyggede boliger veksler i størrelse fra 55-117 m2. Alle boligerne indeholder et moderne, hvidt Svanekøkken med køkkenarmatur fra Grohe og alle de praktiske fornødenheder som indbygningsovn, emhætte, køleskab/fryser og opvaskemaskine, der gør det let at lave mad i en travl hverdag.

Soveværelse

Lejlighederne og rækkehusene har en god rumfordeling med lyse værelser, hvide garderobeskabe fra Svane og gulvvarme i alle rum.

På gulvene ligger flotte og naturlige parketgulve i eg med mat lakering, undtagen på det rummelige badeværelse, hvor lyse, grå klinker dækker gulvet. På badeværelset fortsætter det gode materialevalg med armatur og bruser fra Grohe, væghængt toilet, et stort spejl og et hvidt vaskemøbel med god plads til opbevaring samt en indstøbt vask.