Tæt på store naturoplevelser

Mejsehaven ligger tæt på talrige naturskønne områder for store og små.
Uanset om du søger naturens ro, og børnene vil på kæmpejagt, eller om du er til aktive cykelture og badeture på stranden.

Mejsehaven - Ishøj Strand

Strandture, minigolf og herlig feriestemning

Fra Mejsehavens boliger er der kun en kort gå- eller cykeltur ned til Ishøj Strands hvide sand og børnevenlige lave badevand. Stranden strækker sig over et langt område langs Køge Bugt med hyggelige klitter og god plads til de mange gæster, der valfarter til det populære strandområde hele sommeren.

Vil du jagte store vaffelis, se på lystbåde og nyde det charmerende havneliv, kan du både gå til venstre langs stranden mod Ishøjs hyggelige lystbådehavn, der ligger tæt op ad den imponerende museumsbygning Arken, eller til højre mod Greve Marina med restauranter, iskiosk og en sjov minigolfbane, som børnene vil elske.

På kæmpejagt ved broen

Fra Mejsehaven fører den hyggelige Lille Strandvej dig forbi det dejlige naturområde langs Lille Vejlesø, hvor Thomas Dambos store kæmpe ligger og venter. Oscar Under Broen er navnet på den store træskulptur, der ligger i vandkanten, og griber fast i broen til store glæde for alle børn, som kommer forbi på deres vej ned mod stranden. Oscar er en del af Thomas Dambos ”6 glemte kæmper”, som gemmer sig forskellige steder i naturen på Vestegnen.

Oscar under Broen - Thomas Dambo

Foto: Kristina Møller, “Oscar under Broen”, www.rundtidanmark.dk

Oscar under Broen - Thomas Dambo

Foto: Thomas Dambo, “Oscar under Broen”, www.thomasdambo.com

Mejsehaven - Kunst i Ishøj
Arken Kunstmuseum - Mejsehaven

Gåture med kunstoplevelser og klatrebane

Kun 2,5 km. fra Mejsehavens lejeboliger ligger Ishøjs kendte kunstmuseum Arken, der byder på en flot, permanent samling af moderne kunst, men også skifter mellem spændende særudstillinger, der fanger folk i alle aldre. Køb årskort til dig selv og en ledsager, og nyd de mange inspirerende udstillinger og events, som museet har at byde på.

Du kan også få en helt gratis kunstoplevelse på en gåtur i de smukke udendørsområder rundt om museet, hvor du får fri adgang til dejlige lufteture af både hunde og børn mellem de spændende kunstværker, som dukker op i det vilde naturlandskab.

Nær Arken og strandparken ligger også et sandt børneparadis i form af en kæmpe naturlegeplads med rutsjebane, gynger og klatrestativer, der tiltrækker Ishøjs børn på lune sommerdage, såvel som på de friske vinterdage, når vinden bider lidt i de røde børnekinder.

Afslut en god tur ved havet med en kop varm kakao hjemme i Mejsehaven.

Gode oplevelser for
store og små

Ishøj har et rigt foreningsliv med både svømmehal og idrætscenter tæt på Mejsehaven.

Derudover kan du hele året rundt finde et rigt kulturprogram for alle aldre, uanset om du er til teater, koncerter eller de nyeste biograffilm.

Golfspiller

Stærkt fællesskab i Ishøj Golfklub

Fællesskabet lever i bedste velgående i Ishøj Golfklub, hvor golfentusiasterne mødes på de naturskønne baner.

Ishøj Golf har både en 18 hullers mesterskabsbane, 9 hullers intermediatebane, putting greens, driving range og et stort shortgame område.

Afslut en dejlig dag på græsset med en frokost i restauranten Kanehøjgaard, der har den mest fantastiske udsigt ud over det grønne område.

En sikker vinder for børn

Alle Ishøjs børn og deres forældre kender Dinos legeland. Et fantastisk legeparadis og en sikker vinder på kedelige regnvejrsdage, hvor børnene trænger til at brænde krudt af.

Bestig den høje vulkan omgivet af naturtro dinosaurer, eller skyd bolde på hinanden, inden I slukker tørsten med en iskold slush ice.

Legeland
Cyklist

Tæt på shopping og offentlig transport

Bil eller ej, det er ikke så vigtigt, når du bor i Mejsehaven. For de nye lejeboliger ligger praktisk omgivet af gode indkøbsmuligheder og tæt på offentlig transport. Fra Ishøj Station tager toget til Københavns Hovedbanegård kun 18 minutter.

Ved togstationen finder du også Ishøj Bycenter med flere end 30 butikker og spisesteder, og den kæmpestore Bilka som er en populær shoppe-destination, når familien skal handle stort ind, forny garderoben eller kigge på markedets nyeste fladskærme.

Nemt og praktisk

Mejsehaven ligger både tæt på talrige naturskønne områder, men også praktisk tæt på offentlig transport, daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder.

Helt præcis er der kun:

3 minutter

i bil til daginstitution

2 minutter

på cykel til Ishøj St.

5 minutter

på cykel til skole

5 minutter

til fods til indkøb

5 minutter

på cykel til stranden

18 minutter

i tog til København H

3 minutter

i bil til daginstitution

2 minutter

på cykel til Ishøj St.

5 minutter

på cykel til skole

5 minutter

til fods til indkøb

5 minutter

på cykel til stranden

18 minutter

i tog til København H